opc_loader

Menu

Keuringsstickers

7 Artikelen

Keuringsstickers met logo

Laagspanningsinstallaties in infrastructuur, woningen en andere gebouwen behoren wettelijk te voldoen aan verschillende relevante eisen. Om te laten zien dat u deze eisen naleeft kunt u bij Sayn keuringsstickers met logo bestellen. Hiermee laat u zien dat uw bedrijf alle wet- en regelgevingen strikt naleeft en dat voorzieningen in uw gebouw(en) veilig zijn om te gebruiken en/of aan te werken. Als u het embleem van uw bedrijf op de keuringsstickers met logo terug wilt zien, kunt u de keuringssticker met eigen logo 25 mm bestellen. U kunt ook kiezen voor een maat groter, met de keuringssticker met logo 35 mm.

Keuringsstickers NEN 3140 met logo

Bij Sayn kunt u terecht voor hoge kwaliteit keuringsstickers NEN 3140 met logo van uw eigen bedrijf. Het NEN 3140 keurmerk bewijst dat de elektrotechnische laagspanningsinstallaties in uw gebouw veilig zijn om werkzaamheden aan uit te voeren. Als u bij Sayn uw eigen logo aan deze stickers toevoegt, vergroot u uw zichtbaarheid bij monteurs en andere technici. Naast keuringsstickers NEN 3140 met logo kunt u ook kiezen voor dergelijke stickers met de NEN 1010 en NEN 2484 keurmerken.

De NEN 1010 norm bewijst dat uw elektrotechnische en laagspanningsinstallaties veilig zijn om te gebruiken en het NEN 2484 keurmerk geeft aan dat uw draagbare klimmateriaal, zoals ladders en trappen, veilig zijn om te gebruiken. Voor keuringsstickers NEN 3140 met logo van hoogwaardig polymeer vinyl en met een hoge kleefkracht gaat u natuurlijk naar Sayn!